Καλώς ήρθατε στο Georgio Seaside

Στην πιο μαγευτική γωνιά της νοτιοδυτικής Πελοποννήσου στη Φοινικούντα Μεσσηνίας, βρίσκεται το GeorgioSeasideHotel, ένα καινούργιο, πανέμορφο παραθαλάσσιο ξενοδοχείο τριών αστέρων, με πολυτελή διαμερίσματα / studios.

To Georgio Seaside ξεκίνησε την λειτουργία του, τον Αύγουστο του 2011 και αποτελεί τον ιδανικό προορισμό για εκείνους που αναζητούν το ήσυχο και οικογενειακό περιβάλλον χωρίς να παραβλέπουν την άνεση και την ποιότητα.

Το παραθαλάσσιο πολυτελές ξενοδοχείο τριών αστέρων Georgio Seaside βρίσκεται μέσα στο χωριό της Φοινικούντας. Απέχει 30 μέτρα από την πανέμορφη παραλία της Φοινικούντας και μόλις 150 μέτρα από το κέντρο, προσφέροντας σας την άμεση πρόσβαση σε όλα τα καταστήματα του χωριού.

Το ξενοδοχείο αποτελείται από οχτώ (8) πολυτελή διαμερίσματα / studios, από ένα μεγάλο χώρο υποδοχής (reception) που περιλαμβάνει ένα μικρό café bar και εξωτερική βεράντα όπου μπορεί κάποιος να απολαύσει στιγμές χαλάρωσης.

Η Διεύθυνση και το προσωπικό του ξενοδοχείου διακρινόμενοι για το γνήσιο πνεύμα παραδοσιακής φιλοξενίας είναι πάντα πρόθυμοι να σας εξυπηρετήσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Σας καλούμε μέσα από τον διαδικτυακό μας τόπο να γνωρίσετε το ξενοδοχείο μας και σας προσκαλούμε να μας επισκεφθείτε χαρίζοντας στον εαυτό σας, ποιοτικές και ξεχωριστές διακοπές.

Η οικογένεια μας σας καλωσορίζει …

Γεώργιος και Αφροδίτη Τσώνη