Παραλία Βοïδοκοιλιάς

Παραλία Βοïδοκοιλιάς

Παραλία Βοïδοκοιλιάς: Μια από τις πιο φημισμένες παραλίες της  Μεσσηνίας. Βρίσκεται μόλις 10km Βόρεια της Πύλου κοντά στη  Γιάλοβα και έγινε γνωστή για την μοναδική της ομορφιά καθώς  αποτελείται από ψιλή άμμο και πεντακάθαρα γαλανά νερά. «Ο Τόπος  Μοναδικής Φυσικής Ομορφιάς» προστατεύεται από το δίκτυο Natura  2000 και προσελκύει τουρίστες από κάθε γωνιά της γης. Αξίζει να  επισκεφθείτε την παραλία Βοïδοκοιλιάς και να νιώσετε σαν να  κολυμπάτε σε ένα εξωτικό μέρος.

Παραλία Τσαπή

Παραλία Τσαπή

Βρίσκεται ανάμεσα στην Φοινικούντα και την Κορώνη και 7 χιλιόμετρα από τον περιφερειακό δρόμο. Είναι ένας παραδεισένιος τόπος ξεκούρασης. Στην παραλία λειτουργεί ένα κάμπινγκ 100 θέσεων και μια ταβέρνα. Είναι σημείο συνάντησης πολλών ερασιτεχνών ψαράδων από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Παραλία Λάμπες

Παραλία Λάμπες

Η παραλία Λάμπες είναι η πρώτη παραλία που συναντάμε στην επαρχιακή οδό Μεθώνης – Φοινικούντας. Πρόκειται για μια μικρή παραλία, στρωμένη με βότσαλα η οποία δεν είναι πολύ δημοφιλής σε όσους προτιμούν έντονη διασκέδαση το καλοκαίρι. Παρόλα αυτά, αν επιδιώκετε να βρείτε ένα μέρος να χαλαρώσετε και να κολυμπήσετε ήσυχα, η παραλία Λάμπες είναι το ιδανικό μέρος για εσάς.

Παραλία Ανεμόμυλος

Παραλία Ανεμόμυλος

Κοντινός προορισμός στην Φοινικούντα είναι και η παραλία Ανεμόμυλος στον δρόμο προς Μεθώνη. Είναι μια πολύ μεγάλη παραλία με πεντακάθαρα νερά που το καλοκαίρι προσελκύει πολλούς τουρίστες που θέλουν να δροσιστούν στο πανέμορφο αυτό μέρος.

Παραλία Λιγονάμμος

Παραλία Λιγονάμμος

Στην ανατολική πλευρά της Φοινικούντας βρίσκεται η αμμουδερή παραλία Λιγονάμμος, που έχει μήκος περίπου 500m, βαθαίνει ομαλά και έχει ψιλή άμμο με βότσαλα. Εκεί μπορείτε να απολαύσετε και το χυμό σας σε ένα όμορφο beach bar.

Παραλία Φοινικούντας

Παραλία Φοινικούντας

Η παραλία της Φοινικούντας βρίσκεται στο κέντρο του χωριού. Οι επισκέπτες την προτιμούν εξαιτίας των καθαρών νερών και της δροσιάς που έχει ακόμα και τις μέρες του καύσωνα. Γύρω από την παραλία Φοινικούντας θα βρείτε πολλές καφετέριες και ταβέρνες όπου μπορείτε να καθίσετε και να διασκεδάσετε.

Παραλία Λούτσας

Παραλία Λούτσας

Πολύ κοντά στην Φοινικούντα, μόλις 1.5km, θα βρείτε την παραλία της Λούτσας. Tο μόνιμο αεράκι που φυσάει σε αυτές τις παραλίες, τις καθιστά ιδανικό μέρος για μπάνιο ιδιαίτερα την περίοδο του καύσωνα. Στο κοντινό εστιατόριο, έχετε την δυνατότητα να δοκιμάσετε την μεσογειακή κουζίνα και φρέσκο ψάρι.